surfaj i slušaj

Izaberi


brza_pretraga.php?radio_drz=bosna-i-hercegovina&Bosna i Hercegovina

 

brza_pretraga.php?radio_drz=crna-gora&Crna Gora

 

brza_pretraga.php?radio_drz=dijaspora&Dijaspora

 

brza_pretraga.php?radio_drz=hrvatska&Hrvatska

 

brza_pretraga.php?radio_drz=makedonija&Makedonija

 

brza_pretraga.php?radio_drz=slovenija&Slovenija

 

brza_pretraga.php?radio_drz=srbija&Srbija

 

Vaš profil

http://sviraradio.com/svira.php?radio_naz=radio-gradiska 

Folk Radio- Radio stanica

Lokacija: Skopje

Država: Makedonija

Frekvencija: 106.5 FM

Web: Folk Radio


O Folk Radio znamo ovo:

Opis:

 Đ¤ĐľĐ»Đş радио започна со работа на 31.12.1993 и е едно од првите приватни радија во Скопје.

Зрачиме на фрекфенција 106,5 MHZ FM стерео. Студиото се наоѓа во Козле и е меѓу најголемите и најубавите студија во Македонија. На 200 м2 сопствен деловен и наменски простор се реализира магијата наречена Фолк Радио.

Антенскиот систем се наоѓа на средно Водно со што се овозможува квалитетен прием во целокупното Скопско подрачје и многу пошироко.

Како Говорно музичко радио емитуваме музика од разни жанрови :
Рафиниран урбан фолк

Македонска изворна и ново компонирана музика и
Поп музика

По стилот и изборот на музиката Фолк радио е единствено во Скопскиот етер.

Ние сме првото радио во Македонија кое имаше храброст Đ´Đ° пушта Фолк музика од бившите ју простори и успешно го разбиваше стереотипното сфаќање Đ·Đ° новата фолк музика, која ние ја нарекуваме “урбан фолк” музика.

Фолк Радио работи со професионална екипа. Рекламните спотови се снимаат со познати гласови на тв и радио лица како и актери .Бројот и точно определениот термин на рекламите секогаш е императив. Во програмата на Фолк радио со успех се рекламираат голем број фирми кои своите реклами ги продолжуваат по своја желба.

Според последните анкети направени Đ·Đ° слушаноста на радиостаниците, Фолк Радио котира многу високо. Со еден збор Фолк Радио го менува вашето расположение – кон подобро.

Brzi pregled - države

 

brza_pretraga.php?radio_drz=bosna-i-hercegovina&Bosna-i-Hercegovina brza_pretraga.php?radio_drz=crna-gora&Crna-Gora brza_pretraga.php?radio_drz=hrvatska&Hrvatska brza_pretraga.php?radio_drz=makedonija&Makedonija brza_pretraga.php?radio_drz=slovenija&Slovenija brza_pretraga.php?radio_drz=srbija&Srbija brza_pretraga.php?radio_drz=dijaspora&Dijaspora