surfaj i slušaj

Izaberi


Vaš profil

Unesite vaše omiljene stanice (klikom na strelicu).
Pulse Radio- Radio stanica

Lokacija: Prilep

Država: Makedonija

Frekvencija: Internet Radio

Web: Pulse Radio


O Pulse Radio znamo ovo:

Opis:

 pulse идејата започна со креативноста на две другарчиња активни во Младински Совет Прилеп кои го оформија Пилот Радио кое поради немање на можности стивна, но не изчезна... се појави како нешто помоќно кое ние го нарекуваме pulse, Не грижете се! Пилотите се сеуште тука.

Со поддршката на еден од најискусните и најдобрите Dee Jay-и во Прилеп и Претседател на Младински Совет Прилеп, заедно со Волонтерот на Мировниот Корпус од Америка во Прилеп, желбата стана реалност. Беше испратена проектна апликација до CAPCA (Chicago Area Peace Corps Association) кои ја прифатија идејата и финансиски ја подржаа.

Содржината на интернет радио програмата го рефлектира мислењето на авторот/ите и не значи дека се одраз на ставовите на Chicago Area Peace Corps Association.

pulse иницијативата исто така е препознаена од граѓаните на општина Прилеп кои дел од нив го донираа своето време и ресурси за се ова да биди возможно.

Brzi pregled - države

 

brza_pretraga.php?radio_drz=bosna-i-hercegovina&Bosna-i-Hercegovina brza_pretraga.php?radio_drz=crna-gora&Crna-Gora brza_pretraga.php?radio_drz=hrvatska&Hrvatska brza_pretraga.php?radio_drz=makedonija&Makedonija brza_pretraga.php?radio_drz=slovenija&Slovenija brza_pretraga.php?radio_drz=srbija&Srbija brza_pretraga.php?radio_drz=dijaspora&Dijaspora