surfaj i slušaj

Izaberi


brza_pretraga.php?radio_drz=bosna-i-hercegovina&Bosna i Hercegovina

 

brza_pretraga.php?radio_drz=crna-gora&Crna Gora

 

brza_pretraga.php?radio_drz=dijaspora&Dijaspora

 

brza_pretraga.php?radio_drz=hrvatska&Hrvatska

 

brza_pretraga.php?radio_drz=makedonija&Makedonija

 

brza_pretraga.php?radio_drz=slovenija&Slovenija

 

brza_pretraga.php?radio_drz=srbija&Srbija

 

Vaš profil

Dodajte vaših pet favorita

Radio 105- Radio stanica

Lokacija: Bitola

Država: Makedonija

Frekvencija: 105.5 FM

Web: Radio 105


O Radio 105 znamo ovo:

Opis:

 ĐžĐ˛Đ° е официјалната веб страна на Радио 105 Актуел Бомбардер од Битола на која што можете Đ´Đ° најдете информации Đ·Đ° нас Đ° исто така преку оваа страна ви е овозможено слушање на Радио 105 во живо директно од нашето студио.
Ова радио постои веќе 20 години, зрачи на бранова должина од 100,5 ĐśHz FM и ја покрива територијата на град Битола и повеќето општини околу неа Đ° исто така можете Đ´Đ° ја следите и преку интернет доколку кликнете тука --->Радио 105 живо.
Đ—Đ° Đ´Đ° можете Đ´Đ° ја слушате нашата програма преку интернет потребен ви е WinAmp Player или некоја друга програма Đ·Đ° слушање на музика. Доколку го немате WinAmp плеерот можете Đ´Đ° го симнете од Ń‚ука. 

Контакт со нас преку:

Brzi pregled - države

 

brza_pretraga.php?radio_drz=bosna-i-hercegovina&Bosna-i-Hercegovina brza_pretraga.php?radio_drz=crna-gora&Crna-Gora brza_pretraga.php?radio_drz=hrvatska&Hrvatska brza_pretraga.php?radio_drz=makedonija&Makedonija brza_pretraga.php?radio_drz=slovenija&Slovenija brza_pretraga.php?radio_drz=srbija&Srbija brza_pretraga.php?radio_drz=dijaspora&Dijaspora