surfaj i slušaj

Izaberi


brza_pretraga.php?radio_drz=bosna-i-hercegovina&Bosna i Hercegovina

 

brza_pretraga.php?radio_drz=crna-gora&Crna Gora

 

brza_pretraga.php?radio_drz=dijaspora&Dijaspora

 

brza_pretraga.php?radio_drz=hrvatska&Hrvatska

 

brza_pretraga.php?radio_drz=makedonija&Makedonija

 

brza_pretraga.php?radio_drz=slovenija&Slovenija

 

brza_pretraga.php?radio_drz=srbija&Srbija

 

Vaš profil

Dodajte vaših pet favorita

Radio Fama- Radio stanica

Lokacija: Tetovo

Država: Makedonija

Frekvencija: 97.5 FM

Web: Radio Fama


O Radio Fama znamo ovo:

Opis:

RRETH NESH

Radio " FAMA " - Tetove ju sherben dhe i mbulon me radio sinjal kualitativ qytetet Tetove dhe Gostivar ne numer afersisht 350.000 degjues potencial.

Si nje nga radio-stacionet e para private ne keto ane ( prej 28.06.1994 vj.) dhe njera nga radiot qe posedon licence per emitim programi ne gjuhen shqipe qe nga viti 1998 dhe me nje eksperience te pasur ka fituar nje degjushmeri te madhe .

Ne nuk jemi te vetmit , por jemi gjithmone ne sherbimin tuaj , prandaj nese percaktoheni te reklamoheni ne radion tone ne dhe degjusit tane ju pergezojme per zgjedhjen e bere , dhe ju deshirojme sukses ne biznesin tuaj .

 

Kontakti

E-mail: ilijaz@radiofama.org
Phone: 044/332-584
Fax: 044/332-584
 

Adresa

Radio FAMA
Rr.KRD 14/1 Tetove 1200

Brzi pregled - države

 

brza_pretraga.php?radio_drz=bosna-i-hercegovina&Bosna-i-Hercegovina brza_pretraga.php?radio_drz=crna-gora&Crna-Gora brza_pretraga.php?radio_drz=hrvatska&Hrvatska brza_pretraga.php?radio_drz=makedonija&Makedonija brza_pretraga.php?radio_drz=slovenija&Slovenija brza_pretraga.php?radio_drz=srbija&Srbija brza_pretraga.php?radio_drz=dijaspora&Dijaspora