surfaj i slušaj

Izaberi


Vaš profil

Unesite vaše omiljene stanice (klikom na strelicu).
HIT Radio- Radio stanica

Lokacija: Skopje

Država: Makedonija

Frekvencija: Internet Radio

Web: HIT Radio


O HIT Radio znamo ovo:

Opis:

 Đ”обредојдовте во првото комерцијално интернет радио кај нас, со 24 часовна музичко-говорна содржина кое ве забавува каде и Đ´Đ° сте ширум светот.
Бидете дел од новата генерација радија на интернет што ке ви го направи максимално забавно вашето секојдневие кога и да посакате.
Концептот е замислен како радио кое емитува само хитови од домашната и странска забавно музичка продукција.


Ова е радио кое функционира од март 2011 година а во него покрај хитовите ја има и нај добрата радиска екипа составена од тим на млади луѓе со куп оргинални идеи и секогаш расположени за нашите слушатели. Веќе докажан радио тим ви нуди оргинални емисии и ексклузивни содржини од забавно едукативен и информативен карактер. А за сите наши редовни слушатели секојдневно се трудиме да приредиме куп изненадувања, гостувања, награди... Секојдневно се дружиме интерактивно со вас а исто така со ваша помош ги креираме и нашите содржини во програмата а вашиоте омилени хитови ги пуштаме кога и да посакате да ги чуете затоа што ова е вашето број 1 интернет радио во Македонија.


Бидејки со напредокот на новата технологија се се врти околу интернетот и ние решивме сите хитови да ги вртиме на интернет!

Brzi pregled - države

 

brza_pretraga.php?radio_drz=bosna-i-hercegovina&Bosna-i-Hercegovina brza_pretraga.php?radio_drz=crna-gora&Crna-Gora brza_pretraga.php?radio_drz=hrvatska&Hrvatska brza_pretraga.php?radio_drz=makedonija&Makedonija brza_pretraga.php?radio_drz=slovenija&Slovenija brza_pretraga.php?radio_drz=srbija&Srbija brza_pretraga.php?radio_drz=dijaspora&Dijaspora